Mendapat bimbingan lansung dari Otai Mawardee mengenai teknik dan strategi Email Marketing yang paling berkesan hari ini. Banyak yang dikongsikan secara live dan praktikal dengan menggunakan autoresponder samada dengan Aweber, GetRespond mahupun TrafficWave. Sambil tu teknik membuat squeeze page yang benar-benar "Convert". Nanti semua ini akan dikongsikan disini. [+]

Memang sejarah bakal tercipta dalam hidupku hari ini. Manakan tidak akhirnya peluang yang ditunggu-tunggu selama ini tiba. Salah seorang OTAI IM yang terkemuka dan memang sudah lama dikenali ramai dipersada IM Malaysia memberi laluan temubual beliau secara eklusif. Bukan senang hendak dapat mencuri masa beliau yang sentiasa sibuk memperkembangkan perniagaan internet beliau. Beliau juga baru-baru ini telah membuka ofis fizikalnya sebagai langkah awal untuk mengorak langkah jauh lagi ke hadapan. Dalam perbincangan awal beliau juga sanggup mendedahkan RAHSIA BESAR beliau dalam mengecapi kejayaan dalam perniagaan internet ini, walaupun pada masa itu beliau masih lagi sibuk dengan pengajiaan akhirnya di salah sebuah universiti terkemuka di Malaysia.MR XX Siapakah beliau yang saya maksudkan ? Tungguuuuu...........ianya bakal didedahkan sepenuhnya dalam post yang akan datang. [+]

24
Apr
Related entries:General

Sedang memberi fokus untuk mengeluarkan dan melancarkan produk sendiri dalam bentuk ebook. Banyak perkara yang perlu dibangunkan sebelum ianya menjadi realiti. Sudah lama mengimpikan hajat ini tetapi belum berkesempatan sehingga tahun ini. Diharap tahun 2011 ini akan menjadi platform yang terbaik untuk memajukan diri ini. Sasaran awal pada awal tahun depan sudah ada nama di persada Internet Marketer Malaysia. [+]

Lama betul tak update blog ni.....betul-betul kesibukan dengan perjalanan dunia ini. Tapi akhirnya aku kembali ke bumi yang dipijak. Malam ni dapat rangsangan terbaru setelah dapat ber 'YM' dengan saudara Richie Rich. Ada projek besar saya untuk dijayakan dalam masa terdekat ini. Termasuk memperkemaskan RahsiaDuitOnline.com .Nantikan kemunculanya, yang pasti semua newbie akan mendapat faedah darinya. [+]

Bulan Ramadhan bakal tiba....dah tak lama dah! Sekejap betul masa berlalu dan usia kita makin bertambah. Kaum-kaum ibu dan wanita dah mula sibuk membeli dan menempah kain sana-sini. Masa ni kaum lelaki still in cool mood. Ok berbalik pada persediaan Ramadhan. Bukan setakat nak raya aje....malah yang lebih penting dan utama adalah bagaimana kita boleh jadikan Ramadhan kali ni Ramadhan yang penuh dengan keberkatan. Siapkan lah diri kita supaya lebih bertawaduk untuk melakukan amal ibadat nanti. Keihklasan dalam melakukan ibadat merupakan kunci utama untuk mendapat kereda'an Nya . Hanya dengan reda'Nya lah setiap usaha yang kita jalankan akan mendapat balasan yang setimpal. Bulan Ramadhan juga dianggap bulan yang penuh dengan limpah rezeki. Pasa masa itu ramai dari golongan-golongan kita mula sibuk memikirkan apa yang hendak diniagakan, terutama di tapak-tapak pasar Ramadhan. Saya juga tidak terkecuali juga pada masa-masa lepas. Tapi alhamdulillah tahun ini, [+]

Categories
 
Ads
 
©2008 Demo | Designed by: Elegant Wordpress Themes & | |